در مباحث گذشته به معرفی سازمانهایی که در جهت تحقق جهانی بهتر فعالیت داشتند پرداختیم اما با وجود سازمان ملل متحد به عنوان یک نهاد بین‌المللی که هدف آن حفظ صلح و امنیت جهانی، ترویج حقوق بشر و همکاری بین‌المللی در حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است، جنگ در جهان همچنان ادامه دارد و بدیهی است که بدون وجود صلح هیچگاه نمیتوان از جهانی بهتر سخن گفت این مسئله نشان میدهد که سازمان ملل کارایی خود را از دست داده و در رسیدن به تمام اهدافش ازجمله حفظ امنیت و صلح جهانی شکست‌ خورده است، این سازمان در اجرای منشور حقوق بشر نیز موفق نبوده. همچنین دستور کار توسعه پایدار 2030 باهدف پایان دادن به فقر و گرسنگی در جهان، حقوق بشر همه، دستیابی به برابری جنسیتی و توانمندسازی همه و تضمین حفاظت پایدار از کره زمین و منابع طبیعی آن، واضح است که با ضعف و ناکارآمدی این سازمان، امکان تحقق آن وجود ندارد.
از زمان تأسیس سازمان ملل تاکنون بیش از 200 جنگ در زمین رخ‌داده، چندین نسل‌کشی به وقوع پیوسته، در سال 2020 بیش از 10 میلیون نفر در جهان بر اثر گرسنگی جان خود را از دست دادند، 800 میلیون نفر در جهان با خطر مرگ براثر گرسنگی روبرو هستند، در هر دقیقه 11 نفر در جهان به دلیل گرسنگی جان می‌دهند، روزانه جهان شاهد حملات تروریستی و نقض حقوق بشر می‌باشد.
با ادامه دادن این سازمان، خطر جنگ جهانی سوم همیشه همراه بشر خواهد بود، سازمان ملل که از اول برای جلوگیری از آغاز یک جنگ جهانی دیگر تأسیس شده بود اکنون برای همه روشن است که نخواهد توانست از وقوع این جنگ جلوگیری کند.

◽️ اگر بشریت تا حداکثر 50 سال آینده دوام آورد و جنگ سوم رخ ندهد، سازمان جهانشمول که تنها اپوزیسیون سازمان ملل است، جایگزین این سازمان خواهد شد و تمام ضعف و ناکارآمدی‌های سازمان ملل را جبران خواهد کرد.

بنابراین برای به حقیقت پیوستن چنین رویکردی و تاثیرگذاری روی جوامع ما نیازمند سازمانهایی هستیم با ویژگی های اساسی:

1.جهانشمولیت :چنین سازمانی به طور گسترده‌تری جوامع بشری در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهند و فعالیت‌های آنها شامل حل مسائل جهانی مانند تغییرات اقلیمی، فقر، حقوق بشر و بیماری‌های همه‌گیر می‌شود.

2. سازمان های (غیر دولتی) ngo : سازمان‌های غیردولتی می‌توانند در زمینه‌های مختلفی مانند حفاظت از محیط زیست، حقوق بشر، توسعه پایدار، آموزش و بهداشت عمومی فعالیت کنند

3. نخبه گرا باشد: سازمان هایی که توسط نوابغ اداره میشوند، به شیوه های نوآورانه تری به مسائل مختلف پاسخ میدهند و بهبودهای پایدار و موثری را در جوامع ایجاد می کنند.

4.دارای اندیشه های نوین باشد : جهان به یک دیدگاه تازه و کلی برای حل مسائل و برداشتن مرزها و رسیدن به صلح جهانی نیازمند است زیرا که صلح جهانی مستم ایجاد تعادل و هماهنگی در سطح بین‌المللی است و این موضوع چالش‌های خاص خود را دارد.بنابر این ما به یک اندیشه نوین و جهانشمول نیازمندیم که بتواند ما را به یک حکومت جهانی(فدرال) برساند.

و هم اکنون تنها سازمان شناخته شده که در جهت تحقق صلح جهانی عملکذدی موثر داشته سازمان هانشمول احرار است که در ادامه به معرفی بیشتر سازمان میپردازیم


معرفی سازمان جهانشمول احرار تنها اپوزیسیون سازمان ملل در جهت صلح جهانی

سازمان جهانشمول احرار در جهت تحقق یوتوپیا (آرمانشهر)

یوتوپیا (آرمانشهر) یک رویا یا واقعیت(بخش دوم)

یوتوپیا(آرمانشهر) یک رویا یا واقعیت(بخش اول)!

سازمان ,جهانی ,جهان ,حقوق ,تحقق ,جهانشمول ,سازمان جهانشمول ,جهانشمول احرار ,اپوزیسیون سازمان ,تنها اپوزیسیون ,جهانی بهتر ,سازمان جهانشمول احرار ,تنها اپوزیسیون سازمان
مشخصات
آخرین جستجو ها